Mahkum Final Yaparken İsmail Hacıoğlu'ndan Yeni Dizi Müjdesi Geldi!

0

Mahkum dizisinin final yapması ile birlikte çeşitli detaylar gözler önüne serilecek. Fox TV dizisinin en kısa sürede ekranlara veda etmesi bekleniyor. Nedeni ise dizinin bir süredir düşük reyting alması olarak açıklandı. Dolayısıyla güncel bilgiler eşliğinde bizleri nelerin beklediğinden söz edeceğiz. Son zamanlarda farkını iyice ortaya koyan diziye dair neler bilmekteyiz?

Kaçıncı Bölümde Final Yapacak?

Mahkum dizisi kaçıncı bölümde final yapacak merak ediliyor. Bu gelişme esasında bizleri nelerin beklediği yanıt bulacak. Dolayısıyla sizler de güncel detaylara erişmek istiyorsanız dizinin 31. bölümünde final yapabileceğini belirtelim. Öte yandan başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu’ndan yeni proje haberi geldi.

Yeni Dizisi Açıklandı!

İsmail Hacıoğlu, yeni bir dijital platform dizisinde oynayacak. Henüz diziye dair bir detay belirtilmese de büyük bekleyiş sürüyor. Sevilen oyuncunun hangi dizide oynayacağı en kısa sürede açıklanacaktır. Bu noktada büyük bir iddia ortaya atıldı. Başarılı isim, Onur Tuna ile Mahkum’da harika bir performans sergiledi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir