Ömer Dizisi Star TV'de Yayın Hayatına Başlayacak! Dizinin Tanıtım Videosu Yayınlandı!

0

Star TV’de ekrana gelmesi beklenen Ömer dizisiyle ilgili müjdeli haber verildi. Dizinin tanıtım videosu ekrana geldi. Peki ya dizi ne zaman başlıyor? Pek çok başarılı oyuncunun buluştuğu diziyle ilgili bilinmeyenler yanıt bulacak. Son zamanlara damgasını vuran dizide kimler kimler var sizlerle paylaşalım.

Dizide Kimler Oynuyor?

Ömer dizisidne Barış Falay’ın Ömer’in babası Reşat, Merve Dizdar’ın ablası Nisa karakterini canlandırdığını biliyoruz. Öte yandan dizide Zerrin Sümer, Gülçin Kültür Şahin, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Serpil Gül, Muharrem Türkseven ve Melike Güner de oynamakta. Böylelikle güçlü oyuncu kadrosuyla önemli bir başlangıca imzasını atacak.

Yayın Tarihi Belli Oldu mu?

Ömer dizisinin yayın tarihi henüz belli olmadı. Ancak en kısa sürede diziyle ilgili bilgi verilmesi gündemde. Star TV’de ekrana gelen yapıma dair bizleri başka nelerin beklediğini ileteceğiz. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor. Dolayısıyla sevilen yapımı yakından takip edecekler de tüm soruların yanıtlarını alacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir