Camdaki Kız Dizisindeki Teslim Sahnesi Seyirciyi Çıldırttı! Hayri Diziden Gönderildi!

0

Beklenen oldu! Camdaki Kız dizisinden gönderildi – Teslim sahnesi seyirciyi çılgına çevirdi

Kanal D ekranlarında perşembe akşamlarına damgasını vuran Camdaki Kız 65.bölümünün ardından seyirciler ayağa kalktı. Ama oyuncu kadrosu tarafından hangi parça gönderildi? İşte tepkilere neden olan tuhaf detay ve sahne…

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi, Nur Sürer, Tamer Levent ve Cihangir Ceyhan gibi ünlü oyuncularla rol aldığı Camdaki Kız’ın yeni bölümü resmen kriz yarattı. Feride’nin usta oyuncu Nur Sürer’den ayrılmasıyla plak serisinin tüm terazileri alt üst oldu.

Gülseren Budaıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesini konu alan Camdaki Kız, son bölümün ardından izleyenleri şaşırtmaya devam ediyor. Her bölümün ardından izleyenleri ayağa kaldıran sahnelere bir yenisi daha eklendi ve yapımcılar tepki mesajlarına başladı.

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan iddiaların ardından “The Girl in the Glass” dizisinin yapımcılarının attığı yeni adımlar merak edilmeye başlandı. The Girl in the Jar final bölümü yine ekranda insanları çıldırtırken işler iyice karıştı ve izleyicilerden tepki üstüne tepki geldi.

Önceki bölümde kızın arasındaki engelin kalktığını düşünen Hayri, Nalan’ın peşini bırakmadı. Sedat, Hayri’nin konağa döndüğünü görür ve yeniden kavga çıkar. Ancak Hayri’nin eşi Türkan’ın ortaya çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor.

Nalan ne kadar uğraşırsa uğraşsın Hayri ondan vazgeçmeyecektir. Son kez konuşmak isteyen Nalan, Hayri’nin gözlerine bakınca vazgeçer ve öpmeye başlar. Öte yandan Selen, Emir’e olan hislerine yenik düşer. Nalan ve Hayri’nin öpüşme sahnesi geceyi seslendirirken herkes Camdaki Kız dizisinden Hayri’nin gönderilmesini istedi.

Kulislerdeki iddialara göre Hayri Hayri’nin canlandırdığı Cihangir Ceyhan, iddialı dizinin kadrosuna henüz birkaç bölümün ardından veda edecek.

Geçen hafta ortaya çıkan iddianın devamında Hayri karakteri sürpriz bir şekilde kadrodan çıkarılıyor.

Önümüzdeki haftalarda kavanozdaki kız dünyayı sallayacak ve uzun zamandır beklenen ayrılık nihayet gerçekleşecek.

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Camdaki Kız 66. bölüm Perşembe akşamları saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir