Buse Varol Açıklamasıyla Gözyaşlarına Boğuldu! Alişan'ın Acısından Söz Etti!

0

Buse Varol’dan gelen açıklama büyük dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ünlü isim, eşi hakkında konuştu. Alişan ile ilgili neler söylediği merak edilmekte. Güncel gelişmelerle beraber çeşitli ifadelere yer verilecek. Katıldığı programdaki açıklamaları çok konuşuldu. Çünkü Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş’ı kaybetmesinden söz etti. Alişan’ın hali hazırda vicdan azabı çektiği ve zor zamanlar geçirdiği belirtiliyor.

Eşiyle İlgilİ Konuştu

Buse Varol, “Bu bizim için hiç kapanmayacak bir yara.” diyerek sözlerine başladı ve “Alişan’ın su içerken bile vicdan azabı çektiği zamanları biliyorum. Aldığı nefesi bile sorgulayabiliyor insan. Yaşamayan anlamaz. Benim çocuklarım amcasını göremeyecek hiç anısı olmayacak bu kötü bir şey” açıklamasına yer verdi.

Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Bu açıklama ise sosyal medyada adeta gündem haline geldi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ünlü isimle ilgili ifadeler bir süre daha konuşulacak gibi duruyor. Geçtiğimiz sene hayatını kaybeden Selçuk Tektaş’ın virüsün solunum yollarını tetiklediği bilinmekte.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir