CZN Burak Aylık Gelirini Söyleyince Tüm Tepkileri Çekti! Tepkiler Üzerine Açıklama Yapma Zorunda Kaldı!

0

CZN Burak’tan gelen aylık gelir açıklaması şok etkisi yarattı. Kimse bu gelişmeleri beklemiyordu. Buna göre bizleri hangi detaylar bekliyor. Söz konusu gelişmelerle birlikte merak edilenler yanıt bulacak.

Aylık 30 Bin TL Kazandığını Söyledi

Mahkemede gelir beyanında bulunan CZN Burak, aylık 30 bin TL kazandığını söyledi. Bu gelişme sonrasında sosyal medya adeta yıkıldı. Kimse yaşananlara anlam veremedi ve şaşkınlığnıı dile getirdi. Öte yandan  “İmar Kirliliğine neden olmak” suçundan yargılandığı biliniyor.

Sosyal Medyadan Cevap Verdi!

CZN Burak, yaptığı açıklama ile birlikte sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Kendisini eleştirenlere ve gelir beyanına söz edenlere ilişkin öyle bir yorumda bulundu ki herkes bir kez daha şaşırdı. Gündemde yer alan ünlü isimden gelen açıklama şok etkisi yaratıyor. Açıklamasında “Herkesin kazancı kendini ilgilendirir. Beni yakından tanıyan herkes babam ile çalıştığımı bilir. Birinin hakkını yiyecek en son kişiyim, beni kimse kendisi ile karıştırmasın” ifadesine yer verdi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir