Bir Küçük Gün Işığı Dizisinde Tüm Gözler Elif'te! Elif 7. Bölümde Neler Yapacak?

0

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Elif’i görenler şok üstüne şok yaşadı. Öyle ki güncel detaylarla birlikte çeşitli detaylar yanıt buluyor. Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren diziye ilişkin bilinmeyenler de açıklanmakta. Öte yandan ATV’deki dizi hakkında bizleri başka neler beklemekte? Güncel detaylarda bilinmeyenleri açıklayacağız.

Herkes Elif’e Odaklanmıştı

Elif’in dizi içerisindeki acemi tavırları dikkat çekmişti. Sahip olduğu organizasyon şirketi ile birlikte oldukça profesyonel gözüken kadın, para ödeme konusunda aceleci davranması ve işine sağlama almaması nedeniyle eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Bu nedenle Elif karakterinin dikkatleri üzerine çektiği görüldü.

7. Bölümde Neler Oluyor?

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin 7. bölümüne dair çeşitli bilgiler verildi. Öyle ki merak edilenler tek tek yanıt bulabilir. Dizinin 7. bölümüne ilişkin özeti ATV tarafından paylaşıldı:

“Ümran, Dila’nın oyununa gelir. Fırat’ın, Güneş’le neden bu denli ilgilendiğini bulmaya çalışır. Elif’i araştırmaya başlar. Fırat artık Dila’nın arkasında durmayacağını açıkça belirtir. Dila’nın öfkesi Fırat’a yönelir. Yılmaz’la birlik olup Fırat’ı köşeye sıkıştırmaya çalışırlar. Elif ise işten istifa edip Fırat’ın aldığı evde yaşamayı reddeder. Elif ve Güneş hem parasız hem evsiz kalırlar. Artık onları daha zor günler bekliyordur. Fırat, Elif’e kendini affettirmek için uğraşırken Elif sadece dürüst olmasını, bir daha arkasından iş çevirmemesini ister. Fırat için bu sandığı kadar kolay olmayacaktır. Çünkü Dila çoktan harekete geçmiş, Fırat’ı köşeye sıkıştırmıştır”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir