Bir Küçük Gün Işığında Verilmesi Gereken Zor Karar Yürekleri Parçalayacak!

0

ATV’de ekrana gelen Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Elif ve Fırat arasında olanlar gözler önüne serildi. Güneş’in başına gelecek olaylardan ötürü Elif’in aldığı önlemler ve dahası izleyicilerin gözünden kaçmıyor. Seray Kaya, Berk Oktay, Tuğçe Açıkgöz, Azra Aksu, Gizem Ünsal, Şeyma Korkmaz’ın oynadığı dizide bizleri neler beklemekte?

Bir Küçük Gün Işığı Son Bölüm Özet

Elif, Fırat’ı korumak için Güneş’i kendi başına kaçırmaya karar verir. Fırat annesinden polisi bu işe karıştırmamasını ister. Elif’i bulmak için zamana ihtiyacı vardır. Ümran, Fırat’a iki gün müddet verir. Ancak Dila, abisiyle annesinin kendisini dışarıda bırakıp aralarında anlaşmalarına öfkelenir ve polisi arar. Artık Elif’in peşinde hem Fırat hem de polis vardır. Elif bir yandan iş bulup biraz para kazanmaya çalışırken bir yandan da saklanmaya çalışır. Sürekli yer değiştirirken çember daralır, yakalanması an meselesidir. Peki Fırat, Elif’i polisten önce bulup onu kurtarabilecek midir?

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir