Gönül Dağı Zeki'yi Kim Öldürdü? İzleyiciler Bile Şok Oldu!

0

TRT 1 dizisi Gönül Dağı’nda yaşananlar gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizide öyle detaylar paylaşılıyor ki duyunca şaşıracaksınız. Söz konusu detaylar ve dahasını aktaracağız. Özellikle de dizide Veysel’in katil olup olmadığı çok soruluyor. Zeki’yi kimin öldürdüğü yanıt bulacak mı?

Veysel Katil mi?

Veysel’in katil olup olmadığı çok soruluyor. Özellikle de mahkeme kararından sonra çeşitli ifadelere yer verildi. Öyle ki güncel detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Zeki’nin ölümünden sorumlu olan kişi hali hazırda aranıyor. TRT 1 dizisinde bu soruya yanıt verilecek.

Son Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1 resmi internet sitesinde yer alan özete göre aşağıdaki olaylar büyük ses getirdi:

“Veysel için mahkeme zamanı gelmiştir. Ancak kaportacı dükkanında bulunan bıçak, işleri zora sokmuştur. Amcaoğulları bıçağı dükkana atan kişiyi bulmak için kasabada büyük bir plan yaparlar. Uyguladıkları bu plan sayesinde amaçlarına ulaşabilecekler midir? Öte yandan bütün olanlardan habersiz, dükkana bıçağı atanı gören tek kişi olan Selma Öğretmen, bu bilgiyle ne yapacaktır? Tüm mücadelelerin sonunda Veysel hapisten çıkabilecek midir? Bu arada Sefer ve Zahide arasındaki gerilim büyümektedir. Sefer, Zahide’ye rağmen çocuklara gerçeği söyler ve onları hastaneye götürmeye karar verir. Bu durum ikilinin ilişkisini nasıl etkileyecektir?”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir