Bir Dizi Daha Erken Final Yaptı! Çok Hızlı Başladı ve Bitti!

0

Show TV’de ekrana gelen Sipahi dizisi için önemli bir haber verildi. Dizinin final yapacağı ortaya çıktı. Bu gelişmenin hemen ardından neler yaşanacak merak ediliyor. Dizi, henüz yayın hayatına yeni başlamıştı. Şimdi ise ne zaman final yapacağı soruluyor. Sipahi dizisinde başrol oynayan Kaan Yıldırım, Özge Gürel, Kerem Alışık’ın tüm performansı birkaç bölüm için miydi?

Dizi Neden Final Yapıyor?

Sipahi dizisinin final nedeni ise reytingler olarak gösterildi. Dizinin gidişatı ilk başlarda iyi olsa da zamanla tutunamadı. O yüzden final tarihi belirlendi ve oyunculara da özel duyuru yapıldı. Sipahi dizisi, 13  bölümlük anlaşmasıyla birlikte yayın hayatını noktalayacak.

30 Ocak 2023 Son Bölüm!

Sipahi dizisinin son bölümü 30 Ocak 2023 olarak açıklandı. Dolayısıyla dizinin bitmesine az bir vakit kaldığını belirtelim. Dizi yapımcı şirketinin oyunculara ve ekibe gönderdiği mesajda “Artan maliyetler sebebiyle maalesef 8. bölüm itibariyle final kararı alındı. Hepinizin bu işte emeği çok büyük. Herkese çok teşekkür ediyorum. Diğer projelerimizde görüşmek üzere…” açıklaması yapıldı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir