Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Oyuncunun Ayrılacağı Kesinleşti! Başarılı İsim Ekranlara Veda Etti!

0

TRT 1 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu’daki ayrılık dikkat çekti. Sevilen ismin diziden ayrılacağı ilk başta beklenmiyordu. Ancak zamanla senaryodaki gidişat her şeyi açıkladı. Peki hangi oyuncu diziden ayrıldı?

Fırat Topkorur Gitti!

Alparslan Büyük Selçuklu’da Alpagut karakterine hayat veren Fırat Topkorur’un ekranlara veda edeceği doğrulandı. Şimdi ise oyuncunun gidişiyle birlikte hikayenin nasıl devam edileceği soruluyor. Bu sorunun yanıtı için dizinin son bölüm özetine bakmamız doğru olacak.

Alparslan Büyük Selçuklu Bölüm Özeti

“Sultan Tuğrul, Alparslan ve Kutalmış’ın çekişmesine daha fazla müsaade etmemiş, kendisinden sonra tahta çıkacak ismin Süleyman olacağını ilan etmişti. Bunu duyan Kutalmış ve Alparslan şok olmuşlardı. Kutalmış, Tuğrul tahtta olduğu sürece boyun eğeceğini ama öldükten sonra kimseyi tanımayacağını söyler. Kutalmış’ın tavrı böyleyken Alparslan ne yapacak? O da mı başkaldıracak, yoksa Tuğrul’a ve devlete itaatine devam mı edecek? Kutalmış ile karşı karşıya gelmeleri artık kaçınılmazdır. Seferiye, Akınay ve Melikşah; Gülce ile Serdar’ı kaçıran Burkay’ın peşinden giderken kaza geçirmiş ve bir uçurumun kıyısında ölüm ile baş başa kalmıştı. Seferiyeler bu durumdan nasıl kurtulacak, kendi başlarına mı halledecekler, yoksa yardıma gelen olacak mı? “

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir