Kurtlar Vadisi Kaos'un Yayınlanacağı İddiası Doğru mu? Disney Plus'ta Yayınlancaktı Ama…

0

Necati Şaşmaz’ın yapmış olduğu açıklama ile birlikte Kurtlar Vadisi Kaos müjdesi verilmişti. Ancak dizinin bir türlü ekrana gelememesi izleyicilerin kafasında soru işareti uyandırdı. Peki dizi ne zaman başlayacak? Şok etkisi yaratan bu gelişmenin hemen ardından diziyle ilgili bazı bilgiler verildi. Şimdi ise sevilen yapıma dair merak edilenler yanıt bulacak.

Kurtlar Vadisi Kaos Başlayacak mı?

İddialara göre Disney Plus ile anlaşıldığı yönündeki haber gerçek değil. Öyle ki eğer Disney Plus ile bir anlaşma sağlanmadı ise dizinin farklı platformlarda yayınlanma şansı artıyor. Bu konuda henüz net bir açıklama yapılmaması artık izleyicilerin moralini de bozmakta. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz.

20 Yılı Kurtlar Vadisi’nde  Geçti

Necati Şaşmaz, katıldığı programda önemli bir açıklamada bulunmuş ve  “Kurtlar Vadisi’nde 397 bölüm oynadım, ömrümün 20 yılı Kurtlar Vadisi ile geçti. Kıymetli ancak bir o kadar da yorucu bir işti, bu sebeple bir ara verelim diye düşündük. Dizi tekrar istenmeye başladı, nasipse olacak. Sanırım Ocak ayını görürüz başlamak için” demişti.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir