Ben Bu Cihana Sığmazam'a EDHO Korkmazlar Ailesi Katılacak!

0

EDHO dizisinde Korkmazlar Ailesi’ni canlandıran oyuncuların Ben Bu Cihana Sığmazam’a katılacağı iddia edildi. ATV dizisindeki bu durum büyük dikkat çekiyor. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu dizide bizleri başka neler beklemekte? Güncel bilgilerle birlikte merak edilenler tek tek yanıt bulacak.

ATV Dizisinde Son Durum nedir?

ATV dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ı yakından takip edenler de biliyor ki Korkmazlar Ailesi diziye katılırsa büyük ses getirecektir. Çünkü EDHO dizisinde de fazlasıyla konuşulan bir karakter grubu oldu. Oyuncuların bu konuda herhangi bir yanıt vermediğini belirtelim. Dizi için büyük bekleyiş sürüyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam Yeni Bölüm

“Jean Luc, Gülendam’a kaybettiği oğlu Yıldırım Türk’ün oğlu olduğunu ve babasının intikamını almaya geldiğini söyler. Gülendam, Jean Luc’un babasının intikamını kimden alacağını merak eder. Jean Luc, Gülendam’a Cezayir ve ailesiyle ilgili sırlar verir. Gülendam, ailesini temelden sarsacak bilgilere inanmak istemese de içine bir kuşku düşer.

Tatavlalı, Jean Luc’un kim olduğunu çözmeye çalışırken, bir yandan da Cezayir’in zayıf düştüğünü görüp onu tuzağına çeker. Tatavlalı, Cezayir’i akıl oyunlarıyla dolu sürpriz tuzaklara çeker. Cezayir’in ailesiyle ilgili bazı durumlarla yüzleşmesini sağlar.

Leyla, Meltem’e Firuze’den çaldığı bilekliği geri vermesi için baskı yapar. Meltem ve Leyla, Firuze’den özür dilemek için görüşme talebinde bulunur. Leyla ve Firuze’nin karşılaşmasında Leyla, Firuze’yi derinden yaralayacak sözler eder.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir