Yalı Çapkını Reyting Rekorunu Tazeledi! Dizideki Son Durum Nedir?

0

Yalı Çapkını dizisinden gelen reyting rekoru dikkat çekiyor. Dizi, her hafta rakiplerini geride bırakmayı başarıyor. Dolayısıyla sevilen yapımdaki bu durum, izleyiciler tarafından da olumlu olarak karşılanmakta. Güncel gelişmeler ve dahası haberimizde olacak. Yalı Çapkını dizisi hakkında neler biliyoruz? Son dakika dizinin reyting sonuçlarını açıklayalım.

Yalı Çapkını Reytinglerde Ne Yaptı!

Star TV  dizisi Yalı Çapkını’nın reytinglerdeki sonucuna baktığımızda oldukça önemli bir başarı elde ettiğini söyleyebiliriz. Dizinin reyting sonuçlarında Total’de 14.60, AB’de 12.52, ABC1 13,25 puan elde ettiğini gördük. Reyting bakımından beklentileri fazlasıyla karşıladığı kesin.

Yalı Çapkını Son Bölüm Özet

“Seyran’ın Ferit’i öpmesi Ferit’i yolundan döndürmeye yetmez. Öte yandan Halis Ağa fenalaşıp hastaneye kaldırılır. Kritik durumu atlatarak eve çıkan Halis Ağa’nın da Seyran’dan bir isteği olacaktır.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir