Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinden Ayrılacak İsim Belli Oldu! Bu Sefer Dizi de Zora Girecek!

0

ATV’de yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde olan olaylar şok etkisi yaratacak. Oktay Kaynarca ve Pelin Akil’in başrolde oynadığı dizi, hiç beklenmedik olaylara sahne olacak. Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban, Pelin Akil, Ali Seçkiner Alıcı, Ragıp Savaş, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, Eren Vurdem’in başrolde oynadığı dizide bir isim daha yol ayrımına geldi.

Başarılı Oyuncu Veda Etti

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın başarılı oyuncusu ekranlara veda etti. Engin Benli, dizide Tatavlalı karakterini canlandırmaktaydı. Oyuncunun gidişinden sonra şimdi nasıl bir gelişme yaşanacak? Dizinin son bölüm özetine bir göz atalım.

Ben Bu Cihana Sığmazam Bölüm Özeti

“Jean Luc, Gülendam’a kaybettiği oğlu Yıldırım Türk’ün oğlu olduğunu ve babasının intikamını almaya geldiğini söyler. Gülendam, Jean Luc’un babasının intikamını kimden alacağını merak eder. Jean Luc, Gülendam’a Cezayir ve ailesiyle ilgili sırlar verir. Gülendam, ailesini temelden sarsacak bilgilere inanmak istemese de içine bir kuşku düşer. Tatavlalı, Jean Luc’un kim olduğunu çözmeye çalışırken, bir yandan da Cezayir’in zayıf düştüğünü görüp onu tuzağına çeker. Tatavlalı, Cezayir’i akıl oyunlarıyla dolu sürpriz tuzaklara çeker. Cezayir’in ailesiyle ilgili bazı durumlarla yüzleşmesini sağlar.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir