Yasak Elma Final Yapacak Derken Herkese Ters Köşe Yaptı! Diziye 3 Yeni Oyuncu Katıldı!

0

Yasak Elma dizisine üç yeni bomba isim katıldı! Yasak Elma dizisine katılan isimler kimler oldu? Dizinin yeni bölümlerinde bu 3 yeni isim ile dengeler şaşacak! Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak! Dizide heyecan git gide artıyor!

Son sezonu ile FOX ekranlarına damgasını vurmuş Yasak Elma, kadrosunu genişletmeye devam etmekte. Başrollerde Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Şevval Sam, Murat Aygen’in bulunmuş olduğu diziye Nehir Erdoğan ve Pelin Orhuner’in gelecek olduğu iddiaları gündemde yer alıyordu. Yeni gelişmelere bakacak olursak bu iki isme üç sürpriz oyuncu daha eşlik ediyor.

Yasak Elma Dizisinde Yeni 3 Oyuncu Belli Oldu!

Birsen Altundaş’ın haberine bakacak olursak; Yasak Elma dizisinin kadrosuna Nehir Erdoğan ile Pelin Orhuner’in ardından 3 isim daha yer alacak. Ece Erdek Koçoğlu’nun yönetmiş olduğu dizide doktor Selim Avcıoğlu’nun annesi Sevim ve babası Koray rollerine hayat verecek oyuncular resmi olarak açıklandı.

Neriman Uğur, “Yasak Elma” dizisinde Selim’in profesör olan annesine can verecek. Selim’in babasınaysa Murat Onuk can veriyor.

Selim, çiçekçide çalışmış Ezgi olarak tanıdığı Kumru’yu ailesiyle tanıştıracak.

YASAK ELMA’DA NELER OLACAK?

Öte yandan hapisten çıkıp göremediği kızına kavuşmak ve intikam alma peşinde olan Doğan, oldukça hırslı bir kişiliğe sahip olan avukatı Hilal ile aşk yaşayacak. Ekin’in ortadan kaybolması ve babasının hapse girmenin şokunu yaşayan Kumru’nun hayatına ise Altay girecek.

 

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir