İyilik Dizisinden Bir İsim Daha Ayrıldı! Bu Sefer Diziden Kim Gitti?

0

Fox TV İyilik dizisindeki ayrılık gözler önüne serildi. Diziden ayrılan oyuncuyu duyduğunuzda sizler de şok olacaksınız. Söz konusu gelişme neticesinde bizleri neler bekliyor? Oyuncunun ekranlara veda nedeni ortaya çıkıyor. Hatice Şendil, İsmail Demirci, Sera Kutlubey ve Perihan Savaş’ın oynadığı dizide başroldeki isimlerin sayısı gitikçe azalmaya başladı.

Diziden Kim Ayrılıyor?

İyilik dizisinde Poyraz karakterini canlandıran başarılı oyuncu Ogün Kaptonoğlu’nun diziden ayrılacağı vurgulandı. Bu gelişme neticesinde izleyiciler dizinin nasıl devam edeceğini merak ediyor. Çünkü böylesine bir olay ve ayrılıkla birlikte senaryo da değişecektir. Güncel gelişmeler ve dahasını sizlere iletmeye devam edeceğiz.

İyilik Son Bölümde Neler Oldu?

“Murat, Poyraz’ın cinayeti özellikle Atilla’nın üstüne yıktığını anlar. Poyraz’ı köşeye sıkıştırır. Gerçeği polise açıklamaması karşılığında Poyraz’ın hisselerini istiyordur. Poyraz kabul ederse Arkun holding tamamen Murat’ın oluyordur. Murat bir taraftan da Neslihan’ı geri kazanma derdindedir. Neslihan’a samimi bir itirafta bulunur. Onu unutamamış ve Neslihan kendisine geri dönsün diye çocukların velayetini almıştır. Her şeyi geride bırakarak çocukları için tekrar bir araya gelmeyi teklif eder. Murat hem hisseleri hem de Neslihan’ı geri kazanarak hayallerine kavuşabilecek mi?”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir