Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisi Reytinglere Meydan Okuyor!

0

ATV dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, reytinglerde güzel performans sergiliyor. Bu nedenle izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Sonrasında ise ünlü isimle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Peki ya bizleri başka neler beklemekte? Güncel detaylar ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Söz konusu reytinglerdeki son durum nedir?

İzleyiciler Diziyi Çok Sevdi

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden gelen haberle birlikte reytinglerde iyice yükseldiği ortaya çıktı. Nedeni ise izleyicilerin diziyi severek takip etmesinden kaynaklanıyor. Sosyal medyada fazlasıyla sevilen diziyle ilgili çeşitli ifadelere yer verilmekte.

Ben Bu Cihana Sığmazam Oyuncu ve Karakterler

Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan)

Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem)

Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), , Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre),

Burcu Binici (Meltem), Ömer Kurt (Kerim), Mert Kırlak (George Bagnall), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer)

Melisa Duru Ünal (Mercan), Aylar Melayeva (Sevim), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim) ve Işıl Yücesoy (Gülendam)

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir