Kurtlar Vadisi Cerrahpaşalı'dan Şok EDHO İtirafı! Daha Önce Çok Teklif Gelmiş!

0

Kurtlar Vadisi dizisinde başarılı performans sergileyen ve Cerrahpaşalı karakterini canlandıran Özcan Varaylı, dikkatleri üzerine çekti. Ünlü isimle ilgili neler biliyoruz? Kendisi öyle bir itirafta bulundu ki duyanlar şaşırdı. Çünkü kimse ona anlam veremedi. Güncel gelişmelerle birlikte bizleri nelerin beklediği de yanıt bulacak. Son zamanlara damgasını vuran ünlü ismin EDHO ile ilgili söylediklerini aktaracağız.

EDHO’dan Çok Teklif Gelmiş!

Özcan Varaylı, yaptığı açıklamada “EDHO’ya beni her sezon çağırdılar. Kendimi tekrar etmek istemediğim için kabul etmedim. Kusura bakmasın yapımcılar ama ben tekrar Oktay Kaynarca’nın (Hızır Çakırbeyli) karşısına geçip onun düşmanı olup 3-5 bölüm sonra ya da bilemedin 1 sezon sonra ölmek istemiyorum.”  ifadesine yer verdi.

Başka Karakter Oynamak İstiyor

Öte yandan oyuncu, farklı karakterler canlandırmak istediğine değindi. Açıklamasını “Ben başka bir şey yapmak istiyorum. Mafya adamı falan değilim ki… Çünkü o karakteri çok sevdiler. Bildiğin, yüzü gülmeyen psikopat bir adam. Kendi adamını tak diye vurabiliyor Hiç duygusu yok adamın. Bir tek ablasından korkuyor. ” ile sürdürdü.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir