Balkan Ninnisi Dizisinin Erken Finali Herkesi Üzdü! Peki Yeni Proje Var mı?

0

Erdal Özyağcılar’ın 15 sene ardından tekrardan Makedonya’da dizi çekmesiyle çok konuşulmuş Balkan Ninnisi projesinin en büyük iki kazananı oldu. Bunlardan biri de Emre Bey, diğeriyse Merih Öztürk oldu. Dizinin başrol çiftini de oluşturmuş ikili, çok etkili bir performans ortaya koyarak iyi bir uyum sağlamış oldu.

Bu İki İsim Diziden Büyük Kariyer Çıkışı Sağladı!

Ertan ile Jovanka karakterli seyircilierini memnun etmişken, iki genç oyuncu da kendilerine verilmiş bu kariyer çıkışı fırsatını çok iyi değerlendirdi. Balkan Ninnisi dizi projesi bitmişken, bu işten epey bir kazançlı çıkmış ikili de artık yeni projeler için yeni teklifler alacak.

1999 doğumlu olan Merih Öztürk, daha öncesinde bazı dizilerde yer almış olsa bile kendisini seyircilere tanıttığı proje olarak Balkan Ninnisi’ni göstermek gerekiyor.

Börü 2039 isimli dijital dizi de yer alan Güney isimli karaktere hayat vermiş ünlü oyuncu, çok güzel bir serüven yaşadığı sözlerini ifade etti. Oyuncu, Göz bebeğim Jovanka, artık veda etme zamanı geldi. 25. bölümü ile birlikte ekrana veda ediyoruz. İçimde buruk bir hüzün var. Ama çok tatlı, çok güzel bir süreç geçirdik sözlerini de dile getirdi.

Ünlü Oyuncudan Şu Sözler Geldi!

Sosyal medyada son dönemlerde Jovanka karakterinde etkili çıkış yapmasıyla adından bir hayli konuşturmuş bu oyuncu, güzel bir ekiple beraber çalışmanın keyfini de yaşamış oldu.

Oyuncu, Çok eğlenceli bir ekip ile birlikte çalıştık. Çok güzel insanlarla beraber olduk sözlerine yer verdi.

Dizinin çok güzel bir finalinin olacak olduğunu ve seyircilerin de bunu bir hayli beğeneceğini dile getiren bu oyuncu, bu hafta son sahnelerin çekimlerinin yapılacak olduğunu da ifade etmiş oldu.

Birinci bölümdeki kadar heyecanlandım sözlerini ifade etmiş oyuncu kendisini çok etkilediğini söyleyerek, dizinin hayranlarına da izleme tavsiyesinde bulunmuş oldu.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir