Gecenin Ucunda Dizisi Reytinglere Kurban Oldu Olacak!

0

Peride Celal’in aynı ismine sahip romandan uyarlanmış dizide Macide karakterine hayat veren ünlü oyuncu, dram hikayelerini en etkili kadın yıldızlarından birisi olmuş olduğunu her bölümde git gide daha çok kanıtlıyor. Sosyal medyada yapılmış yorumlara bakılmış olduğunda seyircilerin de bu performanstan etkilenmiş olduğunu görebilmekteyiz

Bir Dizi Sever Şu Sözleri İfade Etti!

Bir dizi hayranı şu sözlere değindi: Bu diziyi reytinge kurban yapmayın. Bu dizi lütfen devam etsin. En azından sezon sonuna kadar dizinin devam etmesi yönünde bir arzunun yer aldığını Kadir Doğulu açıklamıştı. Fakat Star TV sosyal medyada yükselmiş bu seslere kulak verecek mi?

Seyirciler Dizinin İlerleyeşinden Memnun Fakat…

Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül çifti, Fatih Harbiye dizisinde tam 8 sene sonra tekrardan aynı projede bir araya gelmiş ve hayranlarının yüzünü güldürdü. Fakat dizinin reytinglerdeki düşük oranlar pek de iştahları açmadı zaman hakkaniyetli durmuyor. Dizinin çok daha iyi reytingler alması beklentileri yer alırken gelinmiş bu noktada Gecenin Ucunda için büyük bir talihsizlik yaşandığı sözlerini ifade edebiliriz.

Dizinin hikayesinin çok da iyi ilerlemekte olduğunu ifade eden seyirciler, her yeni bölümü de büyük bir merak içerisinde bekliyor. Sosyal medyada yükselmiş ve final olmamasına yönelik mesajlar dikkat çekse bile dizinin akıbeti henüz net olarak bilinmiyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir