Gibi Dizisi 3. Sezon Ne Zaman Başlıyor? Net Açıklama Geldi

0

Gibi dizisinin ne zaman yeni sezonu yayınlanacak merak ediliyor. Başrollerinde Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç’ın oynadığı yapım büyük ses getirmişti. EXXEN platformunda yayınlanan diziye dair neler biliyoruz? Güncel olarak merak edilenler ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Öte yandan dizinin yeni sezonuyla birlikte çok daha farklı bir senaryo bizleri bekliyor.

Dizinin 3. Sezon Tarihi Açıklandı!

Gibi dizisi, 21 Ekim Cuma günü 3. sezonuyla karşımıza çıkacak. Sevilen yapımla ilgili bu gelişme dikkat çekti. Öte yandan diziye ilişkin çeşitli bilgileri de sizlerle paylaşacağız. Son zamanlarda diziye ilişkin çok fazla detaya yer verilmişti. Oyuncu kadrosunda bir değişiklik olmaması sevindirdi.

Reyting Rekoru Kırıyor!

Gibi dizisi, EXXEN’de yayınlandığı günden bu yana reyting üstüne reyting rekoru kırmakta. Dizinin sahip olduğu bu izlenme oranı büyük ses getirdi. Sosyal medyada da pek çok kullanıcının dikkatini çekmekte. Şimdi ise diziye ilişkin başka neler biliyoruz yanıt bulacak. Söz konusu yapıma ilişkin merak edilenleri de sizlerle paylaşacağız. Söz konusu gelişmeler ve dahası ise yakında ortaya çıkacaktır.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir