Arka Sokaklar'dan Ayrılacak İlk Oyuncu Belli Oldu! Dizi Bir Türlü Yayınlanmıyordu!

0

Arka Sokaklar’a veda edecek isimle ilgili açıklama yapıldı. Türker İnanoğlu’nun sağlık sorunu yaşaması nedeniyle kalça kemiği kırılmıştı. Tedavi olduğu ve sağlık durumunun iyiye doğru gittiği belirtildi. Ancak diziden 45 gündür haber alınamıyor. Yeniden başlayacağı söyleniyordu fakat yapımcı şirket sessizliğini koruyor.

Oyuncudan Açıklama Gelmişti

İlker İnanoğlu, yaptığı açıklamada dizinin yeniden başlayacak olmasına ilişkin “Devam edeceğiz inşallah. Babamın sağlığıyla uğraşıyorduk. Kalça kemiği kırılmıştı. Şimdi eve geçti, sağlık durumu yavaş yavaş iyiye gittiği için devam edeceğiz.”  ifadesine yer vermişti. Bu talihsiz olayla ilgili yorumunu yapmıştı.

Diziden Kim Gidiyor?

Özgür Ozan, Oya Okar ve Zafer Ergin’in başrolde oynadığı dizide artık İlker İnanoğlu’nu göremeyeceğiz. Başarılı oyuncu ekranlara veda etmek üzere. Kendisini yeni bölümden sonra bir daha Arka Sokaklar ekranlarında göremeyebiliriz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir