Final Yapması Beklenen Dizilerle İlgili Detaylar Aktarıldı! Bu Diziler Ekranlara Veda Etmek Üzere!

0

Bazı diziler, reytinglerinden ötürü bazıları ise hikayesinin tamamlanacak olmasından ötürü final kararı alıyor. Dolayısıyla bir şekilde yayın hayatına veda edecekler. Dizilerle ilgili güncel bilgiler paylaşılırken, bir yandan da merak edilenler aktarılacak. Son dakika gelişmelerini sizlerle…

Hangi Diziler Final Yapacak?

Final yapması beklenen dizilerin başında Sipahi bulunuyor. Sevilen dizi reytinglere yenik düştü. Gecenin Ucunda dizisi de Star TV’de yayınlanmaktaydı. Ancak beklediği desteği göremediği için finale çok az bir zaman kaldı.

Hayatımın Şansı, Kasaba Doktoru ve Sıfırıncı Gün dizileri de finaline ramak kala veya kesinleşmiş fina lkararı bulunan diziler arasındadır. Tuzak ve Barbaros Hayrettin: Sultanın Fermanı dizileri yeni başlamış olmasına rağmen reytinglerden ötürü tutunamadıkları için finale doğru gidiyorlar.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir