Bihter Filminin Katya’sı Belli Oldu! Bihter Filmi Ne Zaman Sete Çıkacak?

0

Aşk-ı Memnu dizisinin film versiyonu olan Bihter filmi oyuncuları seçimi devam ediyor. Bihter filminin Katya karakterine hangi oyuncunun hayat vereceği ve Bihter filminin sete çıkış tarihi belli oldu.

 

Mustafa Uslu yapımcılığında, Merve Göntem senaristliğindeki Bihter filmi oyuncu kadrosu yavaş yavaş netleşmeye başladı. En son dizinin Bihter karakteri Farah Zeynep Abdullah olurken, Firdevs karakteri Hande Ataizi, Behlül karakteri ise Boran Kuzum olmuştu.

 

Bihter filminin Katya karakterine hayat verecek olan ismi de belli oldu. Bihter filminin Katya’sı şu an Camdaki Kız dizisi hikayesinde Muzaffer karakterine hayat veren Enis Arıkan oldu.

 

Bihter Filmi Ne Zaman Sete Çıkacak?

 

Oyuncu kadrosuyla iddiasını konuşturan Bihter filmi şimdiden film severleri heyecanlandırdı. Bihter filmi 15 Mart 2023 tarihinde sete çıkacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir