Arka Sokaklar İçin Bomba İddia! Dizinin Geri Dönüş Tarihi Açıklandı mı?

0

Arka Sokaklar dizisinin ne zaman yayınlanacağıyla ilgili belirsizlik sürüyordu. Konuyla ilgili Erler Film’den yeni bir açıklama geldi mi? Kanal D dizisindeki son durum ve dahası açıklanacak. 45 günlük yayın arası resmiyete kavuştu mu?

Arka Sokaklar Yeniden Yayınlanacak mı?

Uzun süredir ekranda olmayan Arka Sokaklar dizisi, Türker İnanoğlu’nun kararı ile birlikte yayına bir süre ara vermişti. Şimdi ise dizinin ne zaman döneceği soruluyor. Gelinen noktada dizinin stok bölümü de kalmayınca izleyiciler şaşırdı.

45 Günden Önce Dönebilir!

Ortaya atılan bir diğer iddia ise dizinin 45 günlük süreden önce ekrana gelebileceği yönündeydi. Dolayısıyla Arka Sokaklar dizisindeki bu gelişme izleyicileri fazlasıyla heyecanlandırdı. Başrolde Özgür Ozan, Zafer Ergin ve Oya Okar gibi isimlerin oynadığı dizide nasıl bir karar verilecek yakında öğreneceğiz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir