Araç Sahipleri Yeni Bir Zam Haberine Uyandı! MTV'ye Yüzde 60 Zam Geliyor!

0

2023 yılı itibarıyla MTV’ye beklenen zamma ilişkin uzman isimlerden açıklama geldi. Bu gelişme ile birlikte bizleri neler bekliyor? Motorlu Taşıtlar Vergisi’ne gelecek zam sonrasında çeşitli detaylar da paylaşılacak. Bu gelişme ile bizleri başka nelerin beklediği yanıt bulacak. Şok etkisi yaratan detaylar ve dahasıyla ilgili bilgiler paylaşılıyor.

MTV Rekor Zam Geliyor!

MTV’ye rekor zam gelmesi beklenmekte. Öyle ki güncel gelişmelerle birlikte bizleri nelerin beklediği yanıt bulacak. Son zamanlarda çok konuşulan bu zamma ilişkin %60’lık beklenti mevcut. Bu noktada zammın 2023 yılı için geçerli olacağını vurgulayalım. Uzman isimlerden konuya ilişkin açıklamalar gelmekte.

Yüzde Kaç Zam Yapılacak?

MTV zammının yüzde kaç olacağı merak ediliyordu. Vergi Uzmanı Ozan Bingöl’den gelen açıklamada “2022 yılında 1 yaşında olan 1.6 motora kadar bir otomobil için 2 bin 746 olarak yıllık MTV ödenirken bu rakam 2023’te en iyimser tahminler yüzde 60 artacağından önümüzdeki yıl, 4 bin 493 TL olacak. 2022 yılında 1 yaşında olan 2.0 motora kadar ödenen yıllık MTV 7 bin 641 TL, 2023 yılında ise bu rakam 12 bin 225 TL olacaktır ” ifadesine yer verildi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir