İlayda Alişan'dan Diziye Veda! Sosyal Medyadan İzleyicileri Duygulandırdı!

0

Seversin dizisi, Kanal D’de ekrana gelmişti. Bu gelişme ile birlikte pek çok kişi neler yaşanacağını merak etti. Ortaya çıkan bilgilerle beraber dizinin final yapacağı kesinleşmişti. Final sonrasında çeşitli detaylara yer verildi ve herkes şaşırdı. İşte güncel gelişmelerle birlikte diziye dair merak edilenler ve dahası haberimizde olacak.

Dizi Final Yaptı

20. bölümü ile final yapan Seversin dizisi, yayın hayatına veda etti. Bu gelişme sonrasında diziye dair bizleri başka neler bekliyor olacak yanıt buldu. Öte yandan başrol oyuncusu uzun bir yazı yazarak dizinin sona ermesiyle birlikte emeği geçen herkese teşekkürler etti.

Sosyal Medyadan Açıkladı

Güzel oyuncu, yaptığı sosyal medya açıklamasında “Ve Asya… Seni oynamayı çok özleyeceğim. Biliyorum ki şimdi pis sarın ile mutlusun, sizi birbirinize emanet ediyorum. Artık didişmeyin ne olur…” ifadesine yer vermişti. Dolayısıyla bu gelişmenin hemen ardından meydana gelen detaylar büyük dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu diziye ilişkin neler biliyoruz?

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir