500 Bin TL'nin Altında SUV Araç Arayanlara Müjde! İşte SUV Araç Modelleri!

0

Otomotiv pazarında son günlerde kış aylarında dahi oldukça hareketli günler yaşandığını hepimiz biliyoruz. Özellikle ÖTV değerlendirmesinin yapıldığı Kasım ayından bu yana hem sıfır hem de ikinci el otomobil pazarında sürpriz gelişmeler yaşandı.

Ancak bazı markalar Aralık ayından bu yana kampanyalar yürütse de bazı markalar yeniden fiyatlarını artırmaya başladı. Ancak bazı markalar Aralık ayından bu yana kampanyalar yürütse de bazı markalar yeniden fiyatlarını artırmaya başladı.

Daha da önemlisi ikinci el araba fiyatlarına baktığımızda fiyatların artmaya devam ettiğini net bir şekilde görebiliriz. Biz de bu haberimizde sıfır araba almak isteyenler için en uygun SUV modellerini araştırdık ve hazırladık.

Çünkü her bütçeye uygun vasat SUV’ları öne çıkarmak yerine bu içeriğimizde 500.000 TL’nin altına satılan en iyi SUV araçları sizler için listeledik!

Listemizde yer alan modellerin tramer kayıtları yüksek olabilir veya yabancılara yabancı gelebilir.

İşte 500 bin TL’nin altına alınabilecek en iyi ikinci el SUV modelleri…

3.0 TDI Quattro

2008 Model

Yakıt: Dizel

Km: +350.000

10

31

Audi Q7 3.0 TDI Quattro

2008 Model

Fiyat: 490.000 TL

BMW X6 40d xDrive

2012 Model

Yakıt: Dizel

Km: +150.000

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir