3000 TL'den Fazla Hesaplara Yatmaya Başladı! Bakan Derya Yanık'tan Son Açıklama!

0

Evde bakım maaşlarının yatıp yatmadığıyla ilgili güncel bilgiler yanıtlandı. Öyle ki hangi şehirlerde ödemeler yapılmaya başlandı merak ediliyor. Güncel maaş ile birlikte çeşitli detaylara yer vereceğiz. Evde bakım maaşına dair neler biliyoruz? Merak edilenleri sizlerle paylaşacağız.

3336 TL Ödeme Yapılacak

Evde bakım maaşının 3336 TL olduğu belirtiliyor. Ödemeler hesaplara yansımaya başladı. Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli detaylar aktarılacak. Bu gelişme ile birlikte bizleri başka nelerin beklediği yanıt bulacak. Evde bakım maaşındaki son durumu sizlerle paylaşıyoruz. Bakan Derya Yanık açıklamasında “Bakıma ihtiyacı olan ağır engelli vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 1 milyar 867 milyon TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırmaya başladık. Bu ay 559 bin vatandaşımız Evde Bakım Yardımı’ndan yararlanıyor. Ödemelerin tüm engelli vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim. Bu doğrultuda engelli vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerimizi insan odaklı ve hak temelli politikalar çerçevesinde yürütmeye devam edeceğimizi de vurgulamak isterim.” ifadesine yer vermişti. Güncel detaylar ve çok daha fazlasının yanıt bulacağını belirtelim. İstanbul, İzmir ve Ankara gibi şehirlerde ödemelerin hesaplara yatırılmaya başlandığı bilgisi iletildi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir