Yeni Dizi Haberi Büyük Ses Getirdi! Tozluyaka Yapımcısından Dizi Müjdesi!

0

Tozluyaka dizisinin yapımcısından gelecek yeni dizi büyük ses getirecek. Öyle ki diziye dair bizleri neler bekliyor? Söz konusu gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken Tozluyaka’dan sonra yeni yapım için kollar sıvandı. Dizinin ismi ve oyuncu kadrosu şimdiden belli oldu.

Aşk, Yonca ve Diğerleri Dizisi Yolda!

Yeni dizinin ismi Aşk, Yonca ve Diğerleri olduğu açıklandı. Dolayısıyla bu dizi için çeşitli ifadelere de yer veriliyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği yapıma dair hangi oyuncular kadroda yerini alacak? Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer verileceği vurgulanıyor. İşte oyuncu kadrosu ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Aşk, Yonca ve Diğerleri dizisinin oyuncu kadrosunda bizleri nelerin beklediği yanıt buluyor. Gelinen noktada diziyle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Oyuncu kadrosunda Alican Yücesoy, Şifanur Gül, Musa Uzunlar, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Kemal Uçar, Neslihan Arslan, Açelya Devrim Yılhan, Tuğçe Yolcu, Aslıhan Kapanşahin, Sekvan Serinkaya, Aslı Samat, Nizam Namidar oynayacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir