Şahraman Dizisi Hakkında Yapılan Yorumlar Sosyal Medyayı Salladı!

0

Dünyaca ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say, Şahmaran yorumuyla sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. “İkinci bölümde bıraktım. Hastayım. Onda bir!” deyin. dedi.İşte bu yüzden…

Başrollerini Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı Şahmaran dizisi sosyal medyada gündem oldu. Dünyaca ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say, Şahmaran yorumuyla sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. “İkinci bölümde bıraktım. Hastayım. Onda bir!” deyin. dedi. İşte bu yüzden…

Başrollerini Mustafa Uğurlu, Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı Şahmaran dizisi sosyal medyada konuşuluyor. Diziyle ilgili pek çok detay gündemde olurken eleştiriler de kendisine dikkat çekiyor.

Dünyaca ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say da Şahmaran’dan yaptığı paylaşımla gündemde.

“BÖYLE ŞAHMARAN MI OLUR ULAN?”

“Şahmeran dizisini denedim ikinci bölümde ‘Oğlan kızı nasıl alır’ diye bağlandı. Vazgeçtim. Hastayım. Var mı böyle Şahmeran? Geçilmez, uçulmaz, ucuzluk, puanınız. Onda bir!”

Fazıl Say’ın bu eleştirisine destek yorumları yağarken, sözlerini eleştirenler de oldu.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir