Yılların Emel Sayın'ından Acı Haber Geldi! Emel Sayın Koronavirüse Yakalandı! Sağlık Durumu Nasıl?

0

Emel Sayın’ın koronavirüs testi pozitif çıktı. “Ne yazık ki halsizliğim ve ağrım nedeniyle bugün yaptırdığım testte Covid-19 olduğumu öğrendim” diyen Sayın Sayın, yarın akşam gerçekleşmesi beklenen konserini iptal etti.

Emel Sayın, korona virüse yakalandı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Sayın Sayın, yarın gerçekleşmesi beklenen konserini iptal ettiğini belirterek, şu açıklamaları yaptı:
Sevgili dostlarım son 3 gündür hissettiğim ama bu sabahın geçeceğini beklediğim halsizlik ve ağrılar nedeniyle bugün yaptırdığım test sonucu maalesef Covid-19 olduğumu öğrendim. Sağlıklı günlerde görüşmek üzere. . Sevgiler…
 

Emel Kimdir?
Emel, 20 Kasım 1945’te Sivas’ın Şarkışla Mahallesi’nde Suat Hanım ve Ahmet Bey’in dört çocuğunun en büyüğü olarak dünyaya geldi. Sevgili ailem, siz 1926’da Türkiye’ye gelen göçmen bir aileydiniz; Makedonya kökenliydiler. 4 kızları oldu. En büyüğüne Emel adını vermişler. Bir gün bu ülkenin en sıra dışı isimlerinden biri olacağının farkında olmadan güzel bebeklerine  gülümsediler. Ardından diğer kızları Şenel, Fatoş ve Hülya geldi. Suat Hanım ve Ahmet Bey, Türkiye Hububat Kurumu’nda çalıştı.
 

Okul Hayatı!
Emel, okul çağına geldiğinde babaannesinin yanında Kayseri’deydi. İlkokulu burada, Kayseri Cumhuriyet İlkokulunda okudu. Ortaokul yıllarında Konya’ya yerleşen ailesinin yanına gitti; Burada ortaokula devam etti. Daha sonra aile İstanbul Üsküdar’a taşındı. Emel’i burada yepyeni bir müzik hayatı bekliyordu…Edirne Uzunköprü Gazi Turhan Bey Ortaokulu’ndan mezun olduktan sonra Çapa Anadolu Öğretmen Lisesi’nden mezun olmuştur.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir