Yeni Nissan Qashqai Fiyatlarıyla Dikkat Çekiyor: İşte Güncel Liste!

0

Nissan Qashqai: Yenilikçi Tasarım ve Geniş Donanım Seçenekleri

Nissan Qashqai, modern çizgileri ve kullanıcı dostu özellikleriyle otomobil tutkunlarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Model, geniş donanım paketleriyle her türlü kullanıcı ihtiyacına cevap verebilecek çeşitlilikte seçenekler sunuyor. Hem şehir içinde hem de uzun yolculuklarda maliyet etkin bir kullanım sağlayan bu SUV, sürüş keyfini üst düzeye çıkarmak için tasarlanmış durumda.

Pratik Çözümler Sunan Nissan Qashqai

Nissan Qashqai, geniş iç mekanı ve konforlu sürüş özellikleriyle de öne çıkıyor. Bagaj alanı ihtiyacı yüksek olan kullanıcılar için belki biraz daha dar olabilir ancak katlanabilir arka koltukları sayesinde daha geniş bir yükleme alanına ulaşmak mümkün olabiliyor. Zengin donanım seçenekleri, iyi performans ve ekonomik yakıt tüketimiyle Qashqai, SUV segmentinde güçlü bir rakip olarak öne çıkıyor.

Güncel Fiyat Listesi:

  1. 1.3 DIG-T 158PS Düz Vites Tekna – 1.483.100 TL
  2. 1.3 DIG-T 158PS X-Tronic CVT Tekna – 1.558.400 TL
  3. 1.3 DIG-T 158PS X-Tronic CVT Designpack – 1.679.300 TL
  4. 1.3 DIG-T 158PS X-Tronic CVT Skypack 4×4 – 1.840.300 TL
  5. 1.3 DIG-T 158PS X-Tronic CVT Platinum Premium – 2.004.200 TL
  6. 1.3 DIG-T 158PS X-Tronic CVT Platinum Premium 4×4 – 2.054.600 TL

Nissan Qashqai, yenilikçi tasarımı, geniş donanım seçenekleri ve performansıyla SUV tutkunlarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Şubat ayı güncel fiyatlarıyla da dikkat çeken Qashqai, uygun fiyatıyla rakiplerinden ayrışıyor ve otomobil tutkunlarının beğenisini kazanmaya devam ediyor

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir