Yazgı Dizisi Beklentileri Karşılayamadı! TV 8 Dizisi Hakkında Final Kararı Aldı!

0

TV8’de yayın hayatına başlayan ve günlük dizi formatında ilerleyen Yazgı dizisi, dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak gelinen noktada dizide gösterilen performansla ilgili pek de olumlu yorumlar yapılamıyor. Çünkü sevilen yapımın geldiği konuma bakacak olursak reytingleri iyice düşmüş vaziyette. Diziye dair başka neler bilmekteyiz?

Reytinglerde İlk 100’e Giremedi

Yazgı dizisi, reytinglerde ilk 100’ü dahi göremedi ve büyük hayal kırıklığı yarattı. Bu gelişme sonrasında sevilen yapıma dair bizleri nelerin beklediği daha da çok merak edilir hale geliyor. Dizinin yakında finale doğru gidebileceği de belirtilmekte. Gelinen noktada nelerin yaşanacağını açıklayacağız.

Oyuncu Kadrosu Dikkat Çekiyordu

TV8 dizisi Yazgı’nın oyuncu kadrosu büyük dikkat çekmekteydi. Dolayısıyla sevilen yapımda oynamakta olan Erkan Meriç, Yasemin Öztürk, Alper Türedi, Ufuk Kaplan, Elvan Boran, Cem Baza, Ceren Yavuz, Hülya Diken, Numan Çakır, Halil İbrahim Yılmaz ve Buket Dereoğlu’nun gösterdiği onca performans dizinin ilerlemesi için tek başına yeterli olmadı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir