Yasa Tekliften Geçti! 52 Maddelik Torba Kanun Teklifi'nde Neler Yer Alıyor? Detaylar Bir Bir Açıklandı!

0

Torba kanun teklifine ilişkin merak edilenler yanıt buldu. Meclis’te kabul edilen teklife ilişkin çeşitli ifadelere yer verildi. Son zamanlarda çok konuşulan torba kanun teklifine ilişkin merak edilenleri aktaracağız. Öte yandan bizleri başka neler beklemekte? Güncel detaylarla beraber KYK borç faizi ve daha pek çok detaya değineceğiz.

KYK Öğrenim Kredilerinde Faizler Siliniyor

KYK öğrenim kredilerindeki borçların faizsiz ödeneceği resmileşti. Dolayısıyla bu gelişme ile birlikte öğrenciler rahat nefes aldı. Çünkü bilindiği üzere borçların faizsiz şekilde ödenmesi çok isteniyordu. Böylelikle halkın ve öğrencilerin beklentisi yerine gelmiş oldu.

Yersiz Yapılan Sosyal Yardımlarda Değişiklik!

Yersiz şekilde yapılan ve geri alınması gereken ödemelerde önemli bir değişikliğe gidildi. Bu güncelleme ile birlikte yersiz yapılan muhtaç ve evde bakım yardımı ödemeleri geri alınmayacak. Dolayısıyla güncel detaylarla birlikte merak edilenler de yanıt bulacağa benziyor. Öyle ki Torba Kanuna Teklifi’nde daha pek çok detaya değinildiği görülüyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir