Üç Kız Kardeş'te Somer ve Türkan Arasındaki İpler Tamamen Koptu!

0

Üç Kız Kardeş dizisinde yaşananlar tek tek yanıt bulacak. Dizinin 22. bölüm fragmanı yayınlandı ve en kısa sürede ekrana gelecek. Peki ya Kanal D dizisine dair neler biliyoruz? Dizideki güncel gelişmeler başta olmak üzere çeşitli ifadelere yer verildi. Diziye dair bilinmeyenleri aktaracağız. Son zamanlarda diziye ilişkin bazı fırsatlar sunulmuştu. Şimdi ise Somer ve Türkan arasındaki gelişmeler dikkat çekecek.

Türkan’dan Büyük Hamle Gelecek!

Türkan, Somer’e karşı öyle bir şey yapacak ki dizinin kaderi değişebilir. Somer’in fazlasıyla savunmasız kalacağı tahmin ediliyor. Fragmandan izlediğimiz kadarıyla olayların akışı sürekli olarak heyecan üzerine ilerlemekte. Dolayısıyla izleyiciler dizinin yeni bölümünü iple çekiyor.

Üç Kız Kardeş 22. Bölüm Özeti

Kanal D resmi sitesinde yapılan açıklama ile birlikte, dizinin 22.  bölüm özeti paylaşıldı:

“Türkan, Somer ve Mine’nin konuşmasını duyar. Kiraz’ın Somer’in bebeği olduğunu öğrenir. Bu gerçekle yüzleşmek Türkan’ı hayli zorlar. Türkan kendi başına duyduklarını içine sindirmek için evden uzaklaşmaya ihtiyaç duyar. Türkan, sindirmeye çalıştığı duygularıyla boğuşurken Sevilay’la denk gelir. Sevilay ve Türkan, birbirlerinin kim olduğundan habersiz bir şekilde kadınca duygularını paylaşır.

Somer, Türkan’ın kendisinden uzaklaştığını fark eder fakat bu durumu Türkan’ın hamileliğine ve çocuk doğurmak konusundaki kararsızlığına bağlar. Somer, bu duygusunu Rüçhan’la paylaşır. Rüçhan, Türkan’ın bu kararsızlığına kızar zira doğacak bebek sadece Türkan’a ait değildir. Rüçhan, Türkan’a olan kızgınlığına rağmen Türkan’a anlayışla yaklaşır ve ona bir yalan söyleyerek “İlk defa torun sahibi olacağım” der. Türkan, sadece Somer’i değil Somer’in ailesini de sorgulamaya başlar.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir