Yalnız Kurt'a Yeni Oyuncu! Meryem'i Kim Canlandıracak?

0

Yalnız Kurt dizisi, yeni sezonuyla büyük dikkat çekiyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği yapıma ilişkin bilinmeyenler tek tek yanıt bulmakta. Öyle ki diziye dair bizleri nelerin beklediğini sizlerle paylaşacağız. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu ile anlaşma sağlandığı belirtildi. İşte dizide Meryem karakterini canlandıracak oyuncu…

Meryem’i Kim Canlandırıyor?

ATV dizisi Yalnız Kurt’taki gelişmelerle birlikte Meryem’e hayat verecek oyuncu da belli oldu. Öte yandan kendisini Brezilyalı model Jessica May’in canlandıracağı öğrenildi. Güzel ismin dizide yer alması izleyicileri sevindirdi. Kendisini daha önce yer aldığı yapımlardan hatırlıyoruz. Dolayısıyla oyuncu ile ilgili çeşitli detaylar yanıt bulacak.

Oyuncu Kadrosu Güçlendi

Yalnız Kurt dizisiyle ilgili oyuncu kadrosu gelişmesi dikkat çekiyor. Yeni isimlerin diziye katılması izleyicilerin gözünden kaçmadı. Anlaşılan o ki dizide bizleri çok daha güzel detaylar bekliyor. Yalnız Kurt’un 2. sezonu beklentileri tamamen karşılayacak gibi gözükmekte. Dolayısıyla merak edilenleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir