Andropoz Dizisinde Tamer Karadağlı'ya Büyük Eleştiri!

0

Andropoz dizisi yayın hayatına başlıyor. Netflix’te 6 bölüm sürecek olan dizi ile ilgili çeşitli bilgiler paylaşıldı. Engin Günaydın’ın başrolde oynadığı dizide kendisine Gülçin Santırcıoğlu, Derya Karadaş gibi isimler eşlik etmekte. Öte yandan Engin Günaydın ile birlikte Tamer Karadağlı’nın da oynadığı görüldü. Ancak ünlü oyuncu Twitter’da linç edildi. Öyle ki yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekmişe benziyor.

Tamer Karadağlı Tepki Çekti

Tamer Karadağlı’nın tepki çektiği belirtildi ve bu noktada yapılan açıklamalar gözler önüne serildi. Ünlü ismin daha önce ödül törenindeki davranışlarından ötürü tepki çektiği biliniyor. Kimi izleyicilerin desteğini alırken kimilerinin ise tepkisini çekmişti.

İzleyiciler Oyuncuyu İstemedi

Öte yandan dizinin fragmanını izleyenler Tamer Karadağlı’nın oynamasını istemedi. Ancak bilindiği kadarı ile oyuncu dizide yer almaya devam edecek. Sosyal medyada dikkat çeken bu durumla beraber dizinin gidişatı etkilenir mi bilinmiyor. Ancak oyuncu kadrosunda Tamer Karadağlı’yı yüksek ihtimalle görmeye devam edeceğiz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir