Yalnız Kurt Oyuncuları Şok Üstüne Şok Yarattı! Yeni Sezonda Bir Sürü Yeni İsim Var!

0

Yalnız Kurt dizisi için yapılan hazırlık dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizide bizleri neler bekliyor? Öyle ki diziye ilişkin bilinmeyenler de tek tek yanıt bulacak. Çünkü kimse böyle bir gelişmeyi beklemiyordu. Sevilen yapımdaki son detaylar ve dahası ortaya çıktı bile. ATV dizisi Yalnız Kurt’a ilişkin merak edilenler ve diğer gelişmeler hakkında bazı paylaşımlar yapılacak.

Yalnız Kurt’a Kimler Katıldı?

Yalnız Kurt dizisi 2. sezonuna kimlerin katıldığı çok soruluyordu. Yeni sezonda 15 farklı oyuncuyu daha dizide göreceğiz. Dolayısıyla ekranlara dahil olan isimler Jessica May, Nilay Duru, Altan Gördüm, Mustafa Yalçın Hafızoğlu, Hazım Körmükçü, Hakan Bilgin, Gerçek Alnıaçık, Mert Asutay, Gökçe Özyol, Enis Yıldız, Ali Buhara Mete, Recep Çavdar, Alper Saylık, Cihan Kurtaran ve Güray Görkem olarak açıklandı. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor.

Dizi Yeni Sezona Hazır!

Osman Sınav’lı dizi Yalnız Kurt, yeni sezona iyice hazırlanmışa benziyor. Dolayısıyla bu gelişme ışığında bizleri nelerin bekleyeceği de yanıt bulacak. Sevilen yapımdaki güncel detaylar tek tek açığa çıkacak gibi gözüküyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir