Yalı Çapkını Kazım Öldüyse Dizide Büyük Sıkıntı Çıkacak!

0

Star TV dizisi Yalı Çapkını yeni bölümü büyük ses getirmişti. Pek çok kişi bir sonraki bölüm fragmanını bekliyor. Ancak Kazım’ın ölüp ölmediği hali hazırda merak edilmekte. Bu soru yanıt bulana kadar pek çok kişi beklemeye devam edecek. Reyting rekorları kıran ve adından söz ettiren dizide bizleri neler bekliyor?

Yalı Çapkını’nda Ayrılık Var mı?

Kazım karakterinin diziden ayrılıp ayrılmayacağı çok soruldu. Öyle ki başarılı oyuncu ekranlara veda eder ise dizinin hikayesinde aksamalar olabilir. Ancak bir yandan da ağır yaralı olma ihtimali üzerinde duruluyor.

Son Bölümde Olanlar

“Seyran Ferit’ten Suna’yı kurtarması için yardım ister. Ferit ise Suna’yı kaçırma planı yapar. Kazım’dan habersiz yaptıkları planı hayata geçirirler. Kazım ise Suna’nın kaybolduğunu anlayınca hıncını Esme’den çıkarır. Suna’nın konağa nasıl gireceği ise başka bir çetrefilli konudur.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir