Tuzak Reytingleri Yükselmeye Başladı! TV8 Dizisinden Son Umut!

0

Tuzak dizisi ile ilgili bu gelişme dikkat çekiyor. İzleyicilerin yakından izlediği bu dizide öyle gelişmeler yaşandı ki duyunca şok olacaksınız. Çünkü dizide reytingler baya düşmüştü. Son haftayla birlikte yükselmeye başladı. Öte yandan bizleri başka neler bekliyor? Dizide yaşanan olaylarla birlikte artık reytinglerde ilk 10’daki sıralamasını koruması da dikkat çekti.

Tuzak’ta Ne Oluyor?

Tuzak dizisine tam olarak ne yaşandığı merak ediliyor. Gelinen noktada izleyicilerin severek takip ettiği dizinin Total, AB ve ABC1 reyting kategorilerinde daha iyi sonuçlar aldığı görülmeye başlandı. Dolayısıyla Tuzak dizisindeki bu detay şaşırttı. Son bölümde yaşananlar gündem oldu:

“Ailesinin ihanetini öğrenen Çınar yıkılır ve ailesine hesap sorar. Fakat öğreneceği tek ihanet bu değildir… Çocukları elinden alınan Ceren ve Çınar ise daha da yakınlaşır.

Tuzak, ailesinin kaderini değiştiren zengin ve güçlü bir aileden intikam almaya yemin etmiş bir adamın ve aynı zamanda  bütün haksızlığa uğramış olanların intikamını alma hikayesidir. Yıllarca en ince detayına kadar çalışılarak yapılan yıkıcı intikam planının karşısında ise düşmanın zeki ve güçlü kızı olacaktır… Kimin kimi Tuzak’a düşüreceği ise bir bilmeceye dönüşecektir..”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir