Yalı Çapkını Dizisindeki Hata Türkiye'yi Ayağa Kaldırdı..

0

Soruyla başla, önce cevapla, tüm yeniliklerle… Heyecanın dorukta olduğu yerde başlasın serinin yeni bölüm fragmanı için araştırmaya başla. 14. Yalıçapkını 14. bölüm fragmanı yayınlandığında sizlerle kim paylaşacak… Sevilen can popüler reytingleri alt üst ederken, Yalıçapkını dizisi YouTube’da 6 milyon izlenmeye ulaştı. Instagram’da 300.000 beğeni aşıldı. Olayları tekrarlayan dizi ekiplerinin başarısızlıkları, halkın . Peki Yalı Çapkını 13. Bölüm Geçti mi? Yalıçapkını Yeni Bölüm Fragmanı. Onaylandı mı? Yalıçapkını Ekibinin tüm soruları ve detayları içeren açıklaması sizler için burada.

Yalı Çapkınında Neler oldu ?

Halis Ağa ve Kazım Ağa’nın isteği üzerine dünya evine giren Seyran ve Ferit çiftinin hikayesi ekran başındakiler tarafından ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Ferit’in basına sızan fotoğrafları Yalıçapkını dizisinde olay yarattı. Kazım, kızı Seyran’ı Korhan evinden alırken, dedesinin tokadıyla yıkılan Ferit, Pelin’in yanına sığındı, fotoğrafları çeken gazeteye tokat atan Abidin hapse girdi. Yaşadıklarına daha fazla dayanamayan Ferit, radikal bir karar alarak New York’a gitmeye karar verir.

YALI ÇAPKINI DİZİSİNDE İNANILMAZ HATA!

Ferit’i durduramayan Pelin, durumu Seyran’a bildirdi. Seyran’ın Yusuf’la birlikte kendisini havalimanına götürmesi herkes şok olurken dizide yapılan hata da seyircinin tam burada dikkatini çekti. Arabada Yusuf’la çekilen sahnelerde Seyran’ın düz saçları havaalanına vardığında ekranlara maşayla yansıdı. Dizinin hayranları, “Yusuf Seyran’ın arabada saçları kabarmış görünüyor”, “Seyran sabah kuaföre gitti, saçları kıvırcıktı” dikkat çekti. Öte yandan Seyran ve Ferit’in havalimanındaki öpüşme sahnesi herkesi ekran başında kilitledi. Arkalarında onları gözleri yaşlı bir şekilde izleyen Yusuf ile Pelin’in hali de yürek sızlattı. Bir anda ekranların rekortmen dizisi haline gelen Yalı Çapkını 14. yeni bölümü 23 Aralık Cuma akşamı Star TV’de seyircisi ile buluşacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir