Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Yıldızının Yeni Dizisi Belli Oldu..

0

Peki, karizmatik oyuncunun hangi projede rol alacağının cevabı burada. Murat Ünalmış, bir ara Çukurova’da Kerem Alışık ile kavga ettiği haberinin basına yansımasının ardından 4. sezon finalinde diziye veda etmişti. Setlere bir süre ara veren Murat Ünalmış ile heyecanlı gelişmeler yaşanıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Demir Yaman’ı canlandıran Murat Ünalmış ekranlara geri dönüyor. Murat Ünalmış, Bir Zamanlar Çukurova’da 4 yıl geçirdikten sonra birçok teklif aldı. Ancak Ünalmış bir süre daha beklemeyi tercih etti. Adana’da 4 yılın yorgunluğunu üzerinden atan ve beyaz perdeye bomba gibi dönmeye hazırlanan yakışıklı oyuncu sonunda kararını verdi. FOX için MF Yapım’ın çekeceği ‘Gülcemal’ dizisine Murat Ünalmış oy verdi. Eda Tezcan’ın yazdığı dizinin senaryosunu beğenen oyuncunun partnerinin kim olacağı merak konusu oldu.

MURAT ÜNALMIŞ KİMDİR?

Ünalmış, 23 Nisan 1981’de Kayseri’de doğdu. Ortaokuldan sonra İstanbul’a geldi. Okul yıllarında profesyonel olarak Fenerbahçe Spor Kulübü’nde basketbol oynayan Ünalmış, Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra üniversiteden mezun olduktan sonra Akademi İstanbul’da oyunculuk eğitimi aldı. Hayat Bağları, Sınırlı Aşk, Kurşun Yarası dizilerinde ve “Üç Kadın”, “Deli Duran”, “Sen Ne Dilersen” filmlerinde rol aldı. Yer Gök adlı aşk dizisinde başrolü oynayan Ünalmış, aynı dizide başrolü paylaştığı Birce Akalay ile evlendi. Evlilikleri 1,5 yıl sürdü.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir