Whatsapp Web'e Gelecek Güncelleme Merak Edildi!

0

Whatsapp Web için yeni güncellemeler yapılacak. Güncelleme sonrasında uygulamayla ilgili çeşitli özelliklerin ekleneceği belirtiliyor. Bu noktada bizleri neler beklemekte? Detayları sizlerle paylaşacağız. Öte yandan güncel olarak bilinmeyenler de yanıt bulacak. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken Whatsapp, kendini her geçen gün geliştirmeye ve yenilemeye devam ediyor. Dolayısıyla bu fırsatları kaçırmak istemiyorsanız sizlere de bazı tavsiyelerde bulunacağız. Gelinen noktada merak edilenler de yanıt bulacak. Öte yandan Whatsapp ile ilgili güncel bilgiler yazımızda yer aldı.

Whatsapp Web Güncelleniyor

Gelen haberle birlikte Whatsapp Web güncellenecek. Sonrasında ise bulanıklaştırma gibi çeşitli özellikler de artık Web üzerinden kontrol edilebilir olacak. Son zamanlarda büyük ihtiyaç haline gelen bazı özelliklerin de eklenmesi bekleniyor.

Henüz Detay Verilmedi

Öte yandan gücüne güç katan Whatsapp, güncellemelere dair tam anlamıyla bir ipucu vermedi. Dolayısıyla detayları en kısa sürede elde etmeyi planlıyoruz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir