Voleybolcu Hande Baladin Tehdit Altında! Taciz Mesajlarını İfşa Etti ve Savcılığa Suç Duyurusunda Bulundu!

0

Voleybolcu Hande Baladin, yaşadığı tacizler nedeniyle zor günler geçiriyor. Baladin’e gönderilen sesli ve görüntülü mesajlar ünlü sporcuyu kızdırdı. Hande Balad yaşadığı korku ve rahatsızlık nedeniyle idmanlara gitmekte zorlanmaya başladı. Voleybol milli oyuncusu Hande Baladin suç duyurusunda bulundu.

Voleybol milli oyuncusu Hande Baladin, sosyal medyadan aldığı taciz mesajlarıyla günlerdir korkuyor. Sosyal medya hesabından kendisine yapılan taciz mesajları üzerine korku ve paniğe kapılan voleybolcu Hande Baladin, antrenmana gidemedi.

Genç sporcu, görüntülü ve sesli mesaj göndererek, “Seni seviyorum Handem, gidelim buradan.” Hadi kaçalım canım Handem, sen benimsin. Milli voleybolcu Hande Baladin, “Benim olacaksın” mesajlarının artarak devam etmesi üzerine suç duyurusunda bulundu.

Enternasyonal, kendisine aynı içerikte mesaj ve ses kaydı gönderen kullanıcının bulunup cezalandırılmasını istedi.

“BENİ ENGELLEMEZSEN…”

Soruşturma kapsamında 31 yaşındaki sosyal medya kullanıcısı hukuk fakültesi öğrencisi Sergen G.’ye ulaşıldı. Sabah’tan Dilek Yaman’ın haberinin ardından; İfadesi alınan üniversite öğrencisi, sosyal medya hesaplarının sahibi olduğunu itiraf etti.

Sergen G.: “Hande’yi milli sporcu olduğu için tanıyorum. Kendisine ulaşmak için farklı kullanıcılar oluşturdum ve kendisine mesaj gönderdim. Attığım mesajlardan sonra beni engellemedi. Gönderdiğim mesajlara uygun video ve fotoğraflar paylaştı ve engellemedi. Paylaşımlarından sonra beni sevmeye başladığını sanıyordum. Bu durumu ciddiye aldım. O bana cevap verirken ben mesajlarıma devam ettim. Ona attığım mesaj hala duruyor. Beni reddetmiyor’ dedi.

4 YILA KADAR HAPİS

Cumhuriyet savcılığının soruşturmaları geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Milli voleybolcuyu cinsel içerikli mesajlarla taciz eden ve mesaj atarak huzurunu bozan genç, Kerem Ali Yakut savcılığı tarafından ‘cinsel taciz ve halkın huzurunu bozma’ suçundan yargılanması istendi. 4 yıla kadar hapis. Dava, Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir