İrem Dereci Üzücü Açıklamayı İbrahim Tatlıses'e Yaptı! İrem Derici'nin Cevabı Herkesi Üzdü!

0

İbrahim Tatlıses’den İrem Dericiye o soru gündem oldu! İbrahim Tatlıses “Kimseyi bulamıyor musun?” dedi! Bu soru üstüne İrem Derici’den gelen cevap seyircilerin ağzını açık bırakmayı başardı!

Geçen sene olduğu gibi bu sene de İbo Show’un konukları arasında İrem Derici de vardı. Tatlıses ve Derici arasındaki diyalog sosyal medyada dikkat çekti. İbrahim Tatlıses “Kimse Bulunamaz mı?” İrem Derici bombayı patlattı. Derici yine aldatıldığını söyledi.

Şarkıcı İrem Derici İbo Show programının konukları arasındaydı. Yaptığı açıklamalar, özel hayatı ve seksi tarzıyla her zaman gündemde olan Derici ile İbrahim Tatlıses’in diyalogu sosyal medyaya da damgasını vurdu.

İbrahim Tatlıses Yaptı Yapacağını!

İbrahim Tatlıses, programda şarkıcıya “Kimseyi bulamıyor musunuz?” diye sordu. söz konusu. Derici daha sonra gülerek, “Bulamıyorum dedim, hala bulamıyorum, geçen sene burada kandırıldığımı bile itiraf ettim. Allah sizi tekrar kandırıldığıma inandırsın” dedi.

Tatlıses ise duydukları karşısında şaşkına dönerek, “Vallahi dolandırıcı kendini kandırıyor” dedi. Bunun üzerine İrem Derici, “365 günde bir şey değişmez, kendi aptallıkları ama dolandırıcı beni aldatıyor” dedi.

İbrahim Tatlıses “Dersinizi Aldınız mı?” Şarkıcı sorulduğunda, “Ben almadım” yanıtını verdi. Derici de şunları söyledi: “İbrahim Abi’nin tavsiyesine uyacağım, her yılbaşı aynı sorun, değişen bir şey yok. Personel aynı. 2024’te böyle mi olacak?” söz konusu.

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir