Üç Kız Kardeş Dizisinde Kriz Çıktı! Çekilen O Sahneyi Kimse Görmek İstemiyor!

0

Özgü Kaya, Nazlı Senem Ünal, Berker Güven, Reha Özcan, İclal Aydın, Almila Ada, Veda Yurtsever gibi ünlü oyuncuların yer almış olduğu Üç Kız Kardeş 31. bölümüyle bütün izleyenleri şok etti. Büyük bir merak ile beklenen Üç Kız Kardeş 32. bölümün fragmanı da bugün ekranlara geldi. Fakat seyirciler görmüş olduğu sahnelerden çok memnun kalmadı.

Üç Kız Kardeş Senaristlerine Büyük Tepki!

Üç Kız Kardeş yeni bölüm 27 Aralık Salı akşamı Kanal D ekranlarında boy göstermek için hazırlıklara başladı. İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanmış Üç Kız Kardeş başarılı oyuncu kadrosu ile sıra dışı hikayelerle seyircinin dikkatini bir hayli üstüne çekmeyi başardı. Fakat son zamanlarda yaşanmış gelişmelerle her defasında ters köşe yapmayı başaran senaristlere bol bol tepki yağmaya devam ediyor.

Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan ile Somer aşkı son demlerini oynamakta. Dizinin başından bu zamana Mine’nin kötülükleri, Türkan’ın saflıkları, Somer’in yalanları derken izleyicilerin olanlara daha fazla sabrı kalmadı tükendi.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 32. BÖLÜM FRAGMANI EKRANLARA GELDİ!

Yeni bölümde Serdar ve Dönüş arasındaki buzların erimiş olduğu gözükürken, Rüçhan ve Özer’in evliliği de bitme noktasına geliyor.

Üç Kız Kardeş yeni bölümünde Somer ile Türkan’ın ilişkisi büyük bir kriz içine girerken, devamlı Mine’nin kazanmış olduğu bölümler artık seyircilerin sabrını taşırdı.

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir