Tuzak Dizisinde Demet Özdemir Yok Ama Onun Yerine En Samimi Arkadaşı Geliyor!

0

TV8 dizisi Tuzak için çalışmalar sürmekte. Öte yandan güncel gelişmeler ışığında çeşitli sorular yanıt buldu. Peki ya dizi hakkında neler biliyoruz? Çeşitli detaylarla birlikte bilinmeyenlere yer verilecek. Öte yandan oyuncu kadrosunda öyle isimler yer alıyor ki görünce sizler de şaşıracaksınız. Dizi için pek çok hazırlık tamamlanmış vaziyette. Dolayısıyla diziye dair bilinmeyenlere yer vereceğiz. Güncel gelişmeler tek tek yanıt bulacak. Oyuncu kadrosuna katılan bir oyuncu dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Naz Göktan Diziye Katıldı!

Tuzak dizisinde artık Demet Özdemir’in arkadaşı olan Naz Göktan’ı da göreceğiz. Bu gelişme ışığında bizleri nelerin bekleyeceği de yanıt bulacak. Öte yandan diziye dair neler biliyoruz? Son zamanlara damgasını vuran yapımdaki son durum gözler önüne serilecek. İşte Naz Göktan’ın da katılmasıyla birlikte dizinin oyuncu kadrosuna şöyle bir göz atalım.

Tuzak Dizisi Oyuncuları

Talat Bulut (Aslan)

Akın Akınözü (Umut)

Bensu Soral (Çiçek)

Rıza Kocaoğlu (Güven)

Onur Durmaz (Ali)

İlayda Çevik (Luna)

Yağız Can Konyalı (Mete)

Sıla Türkoğlu

Naz Göktan

Eylül Su Sapan

Emir Benderlioğlu

Gamze Süner Atay

Lesli Karavil

İbrahim Şahin

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir