Arka Sokaklar 17. Sezon Tanıtımı Yayınlandı! Bir Çok Başrol Oyuncusu Veda Etti!

0

Arka Sokaklar dizisinin 17. sezon tanıtımı ekrana geldi. Oyuncu kadrosunda kimlerin olduğu soruluyor. Gelinen noktada çeşitli detaylara değineceğiz. Öte yandan kadroda yer alan isimler de ortaya çıktı. Dizinin yayın hayatına devam edecek olması hayranlarını sevindirdi. Öte yandan bazı isimlerin dizide yer almayacağı belirtildi. Bu gelişme de üzücü olarak yorumlandı.

Dizide Kimler Oynayacak?

Arka Sokaklar 17. sezonunda Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Özgür Ozan, Oya Okar ve Ozan Çobanoğlu gibi oyuncuların yanı sıra  Cansın Çekili, Batuhan Ekşi ve Sebahat Kumaş’ın da olacağı görüldü. Yeni isimlerin ekrana dahil olması, dizinin hikayesinde önemli adımlar atılacağını gösteriyor. Bu nedenle diziyi yakından takip edecek olursanız çeşitli gelişmelerin yaşanacağı şimdiden belli olmakta.

Şevket Çoruh Olmayacak

Öte yandan Şevket Çoruh’un artık dizide yer almayacağı belirtildi. Mesut Komiser karakteri ile adından söz ettiren ünlü oyuncu, farkını ortaya koyuyor. Dolayısıyla ünlü isme dair çeşitli ifadelere de yer verilmişti. Kendisini artık farklı projelerde izleyeceğiz. Güncel gelişmeler eşliğinde çeşitli detaylar da yanıt bulacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir