Tuzak Dizisi Hakkında Söylenilenler Yalan Çıktı! Acun Ilıcalı Açıkladı! Tuzak Dizisi Devam Ediyor!

0

Tuzak dizisi için gelen karar Akın Akınözü ve Bensu Soral hayranlarının içine su serpti resmen!

Tuzak dizisinden son karar geldi! Tuzak dizisinde son karar ne oldu? Tuzak dizisinde hayranların tepkisi ne oldu? Tuzak dizisinde neler yaşanıyor? Son gelişmeler neler?

Tuzak dizisinin başarılı senaristinden biri olan Eylem Canpolat’ın da yer almış olduğu senarist grubunun yazacak olması, seyirciler için büyük bir detay oldu. Aytaç Çiçek’in yönetmenliğini üstlenmiş olduğu dizinin diğer iki senaristiyse Ayşenur Sıkı ile Ali Yörükoğlu olmuştu.

TUZAK DİZİSİ İDDİALI!
Dizinin başrolünde Akın Akınözü’nün olacağı henüz projeye ortaya çıkmaya başladığında belliydi ancak kadın oyuncu arayışında uzun bir süreç geçti. Bensu Soral ismi açıklandığında ise her iki oyuncunun hayranları da bu iki başarılı ve genç oyuncuyu partner olarak birbirlerine daha baştan yakıştırdılar. Talat Bulut gibi usta bir ismin ve yine rol aldığı yapımlarda oyunculuğu ile konuşturan Rıza Kocaoğlu’nun da kadroda bulunması, Tuzak dizisinin iddiasını arttırmıştı!

 

DİZİ YAYINA GİRMEDEN DESTEK!
Setten gelmiş ilk fotoğrafların heyecanı ile beklenmiş olduğu günlerde özellikle Akın Akınözü’nün Hercai ile beraber başlayan ve Kaderimin Oyunu ile devam eden şöhret yolculuğunda git gide katlanan hayranlar, sosyal medyada desteğe başladılar! Henüz dizi yayınlanmadan destek gelmişken, dizinin yayına girmesi ile beraber büyük hüsran başladı!

 

ACUN ILICALI AÇIKLADI!
Sonunda tüm bu kafa karışıklığına son veren Acun Ilıcalı, tek bir paylaşımı ile ortalığı sakinleştirdi! Yaşanan söylentilere bakacak olursak bir açıklama yapma gereği duymuş  tv8’in de sahibi Acun Ilıcalı, “Tuzak dizimizin 13. bölümde final yapacağı haberleri doğru değildir. Dizimiz TV8’de yayınlanmaya devam edecektir” sözlerini dile getirerek iddialara noktayı net olarak koydu!

 

TAM GAZ DEVAM!
Böylelikle Tuzak dizisinin finaliyle ilgili herhangi bir durumun söz konusu olmadığını ve diziyle ilgili umutların tükenmemiş olduğu da net olarak görüldü! Tuzak dizisi ile ilgili bu haber en çok da Akın Akınsözü ile Bensu Soral hayranlarını çok sevindirdi. Dizide Ceren ile Umut olarak birbirlerine çok yakıştırılmış bu iki oyuncuyu beraber izlemeye devam edeceğiz.

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir